Warning: The magic method Preloader_Plus\Preloader_Plus::__wakeup() must have public visibility in /home/u925828304/domains/roitiv.com/public_html/lesna/wp-content/plugins/preloader-plus/inc/preloader-plus.php on line 94

Warning: The magic method Preloader_Plus_Pro\Preloader_Plus_Pro::__wakeup() must have public visibility in /home/u925828304/domains/roitiv.com/public_html/lesna/wp-content/plugins/preloader-plus/preloader-plus-pro/inc/preloader-plus-pro.php on line 59
Lesna Shtepia – Just another WordPress site

Ndërtimi

Kompania jone krenohemt që ofron shërbime ndërtimi me cilësi të lartë për klientët tanë.
Ekipi ynë i zejtarëve me përvojë shume vjecare jane te përkushtuar për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme në çdo projekt.Nga ndërtimi i shtëpive të reja deri te rinovimet dhe shtesat, ne kemi ekspertizën dhe pajisjet për të trajtuar projekte të çdo madhësie. Ne punojmë ngushtë me klientet tonën qe të kuptojmë vizionin e tyre dhe të sigurojnë që çdo detaj të ekzekutohet në perfeksion.

01

TED RESIDENCE

02

LAGJJA E GJELBËR

03

KOMPLEKSI BLERTI

04

KOMPLEKSI RIER

Dyer & dritare

Me përvojën dhe ekspertizën tonë, ne kemi krijuar një reputacion si një ofrues i besuar i dyerve dhe dritareve për shtëpi dhe biznese. Ekipi ynë i profesionistëve të aftë është i përkushtuar për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme në çdo projekt. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh, duke përfshirë dritare me efikasitet te larte, dyer të qëndrueshme dhe me stil, dhe opsione te tjera të bëra me porosi për t’iu përshtatur nevojave tuaja unike.

Prodhim

Për më shumë se 50 vjet, kompania jonë ka ofruar Dyer dritare me cilësi të lartë për klientët tanë të çmuar. Stafi ynë i përkushtuar ka shumë përvojë dhe janë të aftë në prodhimin e dritareve, duke siguruar që secila prej tyre të jetë bërë sipas standardeve më të larta. Përveç stafit tonë me përvojë, ne jemi gjithashtu krenarë që kemi maqinerine me teknologjinë me te re në fabrikën tonë. Këto makineri moderne na lejojnë të prodhojmë dritare shpejt dhe me efikasitet, pa sakrifikuar cilësinë.

Tregtia

Kompania synon një botë ku dyert dhe dritaret tona janë zgjedhja e parë për pronarët e shtëpive dhe bizneset që kërkojnë produkte me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme. Ne përpiqemi të jemi marka më e njohur dhe e përdorur gjerësisht në industrinë e prodhimit të dyerve dhe dritareve.