Ndërtim

Projektet tona shquhen se janë projekte për një standart të lartë të jetesës! Duke u nisur nga ky concept kemi ndërtuar komplekse banesore, lagje për ti ofruar komunitetit ambiente për të jetuar sa me shëndetshëm. Materialet që I kemi përdorur në ndërtimiet tona janë materiale ekologjike me standarte europiane.

TED RESIDENCE

Kompleksi banesor TED Residence, ofron komplekse banimi me dizajne mahnitëse arkitektonike, duke u ndërtuar sipas standardeve më të avancuara Europiane. Një kompleks i cili shfrytëzon bukurinë e rrethinës së saj, që rrezaton ngrohtësi dhe elegancë, dhe është i përshtatshëm për personat me shije, stile dhe nevoja të ndryshme të jetës.

LAgjja E GJELbËr

Lagja e Gjelber është një lagje e rethuar nga natyra, e cila ofron një mjedis të qetë dhe përallor për të jetuar. Shtëpi unike, të projektuara për të përmbushur nevojat e një jetese moderne. Banorët mund të ndjehen në harmoni me natyrën dhe të ndjehen të sigurtë dhe të qetë në shtëpitë e tyre. Lagja e Gjelber është zgjedhja ideale për ata që dëshirojnë të jetojnë në një mjedis të pastër!

KOMPLEKSI BLERTI

Kompleksi rezidencial BLERTI, ofron komplekse banimi me dizajnë mahnitëse arkitektonike Sllovene ndërtuar sipas standardeve më të avancuara Europiane. Një kompleks i cili shfrytëzon bukurinë e rrethinës së saj, që rrezaton ngrohtësi dhe elegancë, dhe është i përshtatshëm për personat me shije, stile dhe nevoja te ndryshme të jetës.

KOMPLEKSI RIER

“Kompleksi banesor RIERA është një kompleks rezidencial luksoz që ofron një eksperiencë të jashtëzakonshme jetese në Prishtinë. Ndodhet në hyrje të Prishtinës, me qasje në të gjitha anët e Qytetit.Kompleksi përbëhet nga apartamente të bollshme me një dizajn modern që plotësojnë çdo nevojë tuajën. Me një shumëllojshmëri planesh për të zgjedhur, ju mund të zgjidhni një njësi që i përshtatet stilit të jetesës dhe preferencave tuaja. RIERA është vendi i përsosur për t’u quajtur shtëpi. Përjetoni më të mirën e jetesës urbane në RIERA.”