Tregtia

Kompania synon një botë ku dyert dhe dritaret tona janë zgjedhja e parë për pronarët e shtëpive dhe bizneset që kërkojnë produkte me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme.

Së shpejti...

Dyert e brendshme Fortuna dhe Platin duken aq moderne dhe elegante saqë do të shëndrisin vendin ku ju jetoni. Dyert Fortuna janë të pajisura me shirita zbukurues të cilët vetëm sa i japin bukuri dyerve. Dyert Platin janë kan pjesë anësore mbajtëse të cilat janë të pajisura me shirita hekuri që nuk ndryshken.