Prodhimi

Ne ofrojmë produkte dhe shërbime të cilësi të lartë për mbi 50 vjet. Me përvojën dhe ekspertizën tonë, ne kemi krijuar një reputacion si një ofrues i besuar i dyerve dhe dritareve për shtëpi dhe biznese. Ekipi ynë i profesionistëve të aftë është i përkushtuar për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme në çdo projekt. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh, duke përfshirë dritare me efikasitet energjie, dyer të qëndrueshme dhe me stil, dhe opsione të bëra me porosi për t’iu përshtatur nevojave tuaja unike.

Dritare

LESNA prodhon dritare duke përdorur korniza të stilit evropian të cilat janë në përputhje me të gjitha standardet relevante të Kosovës dhe i përmbushin gjithashtu kërkesat e larta te CE Marking.

Dyer të hyrjes

Dyert e hyrjes prej druri me kualitet të lartë, të cilat përputhen me standardet evropiane, dhe gjithmonë duke iu përgjigjur kërkesave të konsumatorëve.

Roleta

LESNA ofron Roleta moderne dhe cilësore prej alumini të cilat janë të forta, të sigurta dhe të qëndrueshme në çfarëdo kushte atmosferike.